eksper bursa emlak calisma prensibi

Bursa Emlakçı Ofisi

En iyi ve dürüst emlakçınız Bursa'da

Bursa da emlak alım ve satım işleri yapan pek çok emlakçı vardır.  Ancak Bursa emlakçıları arasında dürüst iş yapan ve sizin için en iyi hizmeti verenler malesef azdır. Ben size yakın bir Bursa emlakçısı ve gayrimenkul danışmanı olarak size en iyi hizmeti vermek için elimden gelen her şeyi yapacağımdan emin olabilir siniz. 

Ben 1980-1982 yıllarında Toplu Konut inşaatlarında kontrolorlük ve 1982 ve 2009 yılları rasında Milli Savunma Bakan’lığında bakanlığa ait her türlü inşaatın denetimini yaptım. Daha sonra merkezi Ankara olan bir gayrimenkul değerleme firmasında Emlak Değerleme Uzmanı olarak görev yaptım.

Uzun yıllar yaptığım denetim görevlerimde dürüstlük ve iyi hizmet prensipleri ile çalıştım. Emlak alış, satış ve kiralama işlemlerinizde sizlere en iyi hizmeti vereceğimden ve sizin hakkınızı koruyacağımdan emin olabilir siniz.

Gayrimenkul yatırımlarınızda reel piyasada en uygun bölge, cins, fiyat v.b. konularda danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Gayrimenkul Yatırımı, yatırımcı işletme ya da işletme ile aynı grup içinde bulunan bir diğer kuruluş tarafından büyük ölçüde kullanılmayan ya da faaliyetleri için gerekli olmayan arsa ya da binalara yapılan yatırımdır.